Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.02.10. 10:17 manta77

hol van?

hol van az amit gondoltam hogy lesz majd? én nem szeretem ezt a világot. nem szeretem a tőzsdét és a facebookot, az olajfúró tornyokat és a műanyag ételeket, hogy hazudnak és sunyik, és csak a saját érdeküket nézik, hogy megölik a fókákat, és a bálnákat, hogy rezervátumokban kell élniük az orrszarvúaknak, mert levadásszák őket, hogy tönkreteszik a földünket, nem szeretem az 50 féle TV csatornát, és a 3D tévét és mozit, az Iphone-t, Ipodot, az érintőképernyős telefont, a luxusautókat, a seggnyalókat, és a megbolondult időjárást, az evőversenyeket, mikor sok országban éheznek, a technozenét és a műveletlenséget, és hogy sokan nem is törekszenek rá, hogy ne legyenek ANNYIRA hülyék.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr65227704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://case-ezvanskacok.blogspot.com/ 2012.02.10. 18:06:38

Gondolj a reneszánszra...akkor voltak ekkora változások. ...na jó, most azért nem olyan, de valami szépre lehet gondolni :) Sok dolog nekem se tetszik, de mit lehet csinálni? A többség határozza meg a dolgokat, és gondolj bele: az átlag IQ az 100 :) - neked is több, nekem is, mennyi marad a többieknek? ;D Ne vadásszunk orrszarvút, fókát, zsiráfot, ne hordjunk rókaprémet, tegyünk meg mindent ami tőlünk telik...és majd meglátjuk. Pozitívan, kérlek
süti beállítások módosítása