Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2013.08.30. 07:54 manta77

Arról, hogy nem megyünk Németországba

De majdnem. Majdnem minden jó volt. De aztán tegnap estére kiderült, hogy mégsem, amit kicsit bánok, mert már rákészültem, kicsit meg nem, mert megmarad a pénzünk, ami nem mindegy, hogy mikor vesszük meg a tüzelőt télire.

A mosodával kapcsolatban is ezer kérdés és válasz kavarog a fejemben, mindent kéne intézni, 17-ére behívtak az egyik koleszba megbeszélésre, és azt sem tudom mivel készüljek még. Addig még annyi mindent kéne csinálnom, terveznem, számolnom. Néha úgy érzem túl nagy falat nekem ez a vállalkozás, néha meg úgy, hogy ezt meg kell lépnem, és jól fogok járni. Ha rágondolok, csupa kellemes gondolatom támad, úgy érzem be fog jönni. Szeretném ezt csinálni, és szeretném jól csinálni. Talán ez a siker titka.

A héten egyedül vagyok a Lucával, ez egy kicsit sok. Mármint úgy sok, hogy nem nagyon alszik az éjjel. Így én sem. A nappalok így egy kicsit húzósak. De legalább főznöm nem kell, csak játszunk meg agyalhatok egész nap:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr755484338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása