Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.05.29. 11:18 manta77

megnyugvás

Nekem igen, mások meg aggódjanak:)

Nem lesz szuri, annyira kicsi az esélye a betegségnek, a doki olyan példát mondott, hogy pl a sebész azt mondja a betegnek, hogy ha megműti 60% esélye van a túlélésre, ha nem műti meg 70%... szóval így állok én a magzatvíz vétellel is:) Nagyobb baj lehet belőle.

Ja és annyit még, én soha sehol nem voltam csókos, soha sehol nem vettek előre, így aztán roppant élveztem a mai napot:)

8ra ott voltam a prof irodájánál, vártam egy keveset, jött, megnézte a papírjaimat, majd ODAHÍVATTA a genetikus dokit (dr. Joó József Gábor, állítólag szülést is vezet), aki levitt a genetikára, azt mondta, mindjárt felveszik az adataimat, és 10 perc múlva jön és beszélgetünk. Kb 5 perc múlva behívtak (kb 20-an ültek kint), és 10 perc múlva tényleg jött a doki és már mentem is. Igaz nem voltam bent sokáig, és igaz, hogy ha baj lett volna, akkor jobb, hogy előre vettek, de ezt a kintiek nem tudhatták, utálhattak meg minden, én élveztem. valószínűleg több ilyen alkalmam nem lesz az életben:) bár ki tudja.

A lényeg amit a doki elmondott (aki egyébként úgy néz ki mint Dr. House, csak egy tündér, mosolygós, kedves, figyelmes - ezt nem tudom azért kaptam-e, mert a Prof küldött le hozzá...), hogy nagyon kicsi a genetikai betegség esélye (mondanom sem kell, anyukám azért pánikol, de nem érti, hogy olyan nem lesz, hogy egy orvos azt mondja, hogy 100 %, hogy tutira semmi betegsége nincs a gyereknek, no mindegy), viszont van egy picike lepényleválásom ami miatt feküdjek sokat, és pihenjek (mi mást is csinálok a házimunkán kívül???), valamint, hogy kicsit több a magzatvíz ami ha sok lenne utalhatna szívrendellenességre, azért biztos ami biztos menjek el egy CTG vizsgálatra 4 hét múlva, és akkor tuti megnyugszunk ez ügyben is.

8-án meg megyünk 4D ultrahangra, többek között, hogy megnézessem, hogy a lepényleválás rendbe jött-e, mert a doki azt mondta, ha pihenek, az magától elmúlik.

na ennyit az orvosi dolgokról, bekúszok kedves mellé az ágyba, és alszom végre egy jót, az éjjel valahogy nem volt az igazi.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr685227806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

főnix17 2012.05.29. 20:57:38

Bád! Végre megnyugodtál...:-)
süti beállítások módosítása