Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.02.29. 18:55 manta77

Töpörtyű

nem akarok túl gusztustalan lenni. de kénytelen vagyok. a tegnapi napom nem sikerült túl fényesen. mármint evés szempontjából. igazából semmit sem kívánok, és egész nap olyan a gyomrom mintha a vidámparkban lennék. kezdődött a Bocikrémes kenyérrel. kb 10 percig volt bennem. marhajó. pedig én nem leszek hányós eldöntöttem.

aztán éjjel a melóban... hm. de legalább van az a pont amikor biztosan tudom, hogy rohanni kell. jövő héttől már nem megyek dolgozni, mert ezt így nem fogom bírni, pláne, ha közben idegesítenek is bent...:-(

Várom már nagyon az első ultrahangot.

Ma a kis sajtos ropogtatni való és a jéghideg kóla segített ideiglenesen a problémámon, pár óráig nem volt vidámpark. ja és a töpörtyű igazán finom és nem jön ki:)

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr385227715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · chttp://case-ezvanskacok.blogspot.com/ 2012.02.29. 18:48:11

:) ebbe azért a kis "élősködőnek" is lesz beleszólása. Szerintem...
süti beállítások módosítása