Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2011.03.15. 19:22 manta77

Igenek

- csak miattad kedves -

Nem tudom mi a cikibb. A kokárdát jobbra tűzni, kokárda nélkül jönni a március 15-ei rendezvényre, vagy előbb utána még napokig (neadj'isten hetekig) viselni.

Tegnap vörös körmökkel ástam a kertet (nem, nem a körmömmel ástam, csak mellékesen említettem, nehogy azt higyjétek csak azért írok a kertásásról, mert az valami extra dolog tőlem) estére amúgy a feléig lekopott, meg is lett a válasz Nagyim kérdésére, aki délelőtt megkérdezte, hogy "és ebben hogy fogsz házimunkát végezni?".

Azontúl a mai napon teljes katasztrófa voltam. a Szent Orbán szobornál történt megjegyzéseim hatására defektes lett a biciklim, cca. 12 kilométerre hagytam el ekkor a kiindulási pontot, felkapattunk a hegyre, lefele egy könnyebb súlyú egyed ment vele, így is vicces volt, mikor a felniből kipattant a külső, legalább kényelmesen lehetett vele menni, majd már a betonúton jártunk mikor kicsapódott a belső is, kellemesen klaffogott, egy, a társaságomban lévő fiatalember fogával harapta át az elfáradt gumit, majd kirángattuk belőle. csakhamar vonatra pattantunk és elutaztunk vele valahova. (mókás így postot írni):DDD
Valamivel később sikerült némi kisállat és madárürülékkel teliszórnom egy frissen felmosott és felszáradt helyiséget (na ezt sosem tudom, hogy helység vagy helyiség), pár óra elteltével pedig különböző méretű késeket szórtam a lábam mellé...

anyukám szerint ma egy helyben kellett volna maradnom egész nap....

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr762742307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

transzteszter 2011.03.20. 20:27:13

Nem éppen eehhez a posthoz passzol, de már régesrég be akartam tenni neked ezt a linket. Ha nem is térden kell megtenni, de inkább Canossa ez! Kíváncsi lennék, végigjárod-e valaha, vagy ez is csak egy kósza terv és ha megcsinálnád, akkor vajon előtte, közben és utána hogyan változnának a miértek és a hogyanok, mi lenne a végkifejlet ott benned, belül?
De amikor boldog az ember, olyankor okafogyottá tud válni a dolog, nemde?

Jó, gondolom, láttad már ezt nemegyszer, de azért csak nézd meg újra!
Vajon eltántorít és kedvedet szegi, vagy méginkább vágysz megcsinálni?
És ne fogd a pénzre! A nagyő támogatna bbenne? És oda egyedül kell ám menni, mert úgy az igazi! Akarsz-e még igazi dolgokat, vagy ez már csak a ködbevesző, küsza múlt, mint a leszbik?
www.youtube.com/watch?v=y1Nd1qtk1Go&feature=player_embedded
süti beállítások módosítása