Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.05.11. 09:14 manta77

arról már nem is beszélve

egy hét múlvára produkálnom kéne egy aláírást, ami marad még olyan kb... 18 évig legalább.  plusz az ügyintézés ami a névváltoztatás miatt lesz, plusz ezek díjai, ja hát így jár az a szentimentális hülye picsa, aki a férje nevét akarja viselni.

a bankról már nem is beszélve, vajon mit fognak szólni az egész procedúra közepén, hogy bocsi, írjátok már át az összes papírt és kérelmet, és légyszi úgy, hogy az előző adóstárs Gipsz Jakabné, az új adóstárs Gipsz Jakabné... ja, mi nem is adóstárscserét szeretnénk! csak megváltozott pár adat: születési idő, anyja neve... stb:DDDD

kiakasztom még én ezt a Budapest Bankot.

(na jó valójában amíg le nem zárul ez az egész, lehet, hogy inkább nem intézem az új személyigazolványomat, inkább kockáztatok)

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr385227781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_190835 2012.05.15. 17:31:24

Bád..:-)
süti beállítások módosítása