Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.04.23. 10:11 manta77

ez volt az első éjszaka a saját ágyamban. vagyis ágyunkban. ami a mienk, amit mi választottunk. a szobában, amit NEKEM festett ki bordó-krémszínre. csak egy állólámpa egy kis szekrény és a TV-je. és ennyi elég volt ahhoz, hogy úgy érezzem, ez tényleg az ENYÉM. talán az első amióta itt lakom.:-) nagyon jó.

Dóri lassan a végéghez közeledik a babavárásnak, olyan izgatott már, pedig mondtam, hogy ne izguljon, mert akár én is el tudok menni a Bencéért, ha úgy alakulna, hogy menniük kell, és ő pl. suliban van. úgyis tudja, hogy számíthat rám, de azt mondta nem is a szülés miatt izgul, hanem ez a várakozás, hogy ki tudja mikor... no igen:-)

Hugi is jó közel van már, ő már felkészültebb egy picit, kíváncsi leszek én 5 hónap múlva hogy fogok viselkedni, remélem nem leszek szörnyeteg (mint Rachel:-))))

tegnap este hallottam a TV-ben, és nagyon tetszett... pedig Majka:) (most látom a klipben az Újpesti összekötő hídon megy a Majka:-)))

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr435227761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

transzteszter 2012.04.24. 23:04:25

Zsu, ha még nem láttad és tudsz rá időt szakítani, ajánlom figyelmedbe szeretettel: http://online-filmek.hu/film/4763-vandorut

Ismeretlen_183757 2012.04.25. 08:55:27

időm mint a tenger:) majd megnézem! köszi!!
süti beállítások módosítása