Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.04.06. 07:32 manta77

már nem lukas a lakás

no igen. van 4 vadiúj csillivilli ablakunk, amiből kettő barna (az utcafront felé), a többi meg fehér, és azt is lehet már nyitogatni, meg lehúzni róla a védőfóliát*.

és most már van még két ajtónk is, ami remélhetőleg a hétvégén beszerelésre kerül, és akkor már minden helyiség (ellenőriztem, elsőre is jól írtam le:DDD) zárható, van ajtaja és igazán lakásnak nézünk ki.

arról nem akarok külön túl sokat beszélni, hogy egy ajtót megveszel 11-14 ezer forintért, majd hozzá egy kilincset 4-6 ezerért... mi vaaaan? jah és olyan giccsválaszték van kilincsből, hogy 5 perc után rosszul lettem a kilincsfal előtt. aztán választottam kettőt, ami nem volt "annyira" giccses, viszont majdnem 4 ezer volt darabja, meg Tibike is választott magának egyet 5 ezerért. majd később visszatettem spórolási célzattal a mienket, és levettem két fehér műanyagot, amiből a kettő volt kétezer... ÚGYSEM fogja senki nézni a kilincset, csak használni:)

és még jó hír a tegnapi napra, szereztem sátrat 30 főre, padokkal/székekkel/terítékkel együtt 30 ezer forintért, egész el vagyok magamtól ájulva:))) talán mégsem ázunk el, ha esni fog az eső az esküvőn:)

*a védőfóliára többnyire rá van írva, hogy hány hónapon belül vegyük le. javaslom tartsuk be a határidőt, mert a hálószobai ablakunkról LEHETETLEN leszedni, vagy a körmömmel kapirgálom az időjárás által szétforgácsolt fóliát, vagy a penge marad... ami meg ugye nem tesz nagyon jót a műanyagnak.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr515227745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://case-ezvanskacok.blogspot.com/ 2012.04.07. 11:57:10

...és esőre pedig lesz esély... ;)
süti beállítások módosítása