Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.02.03. 03:41 manta77

dolgok

úgy esett,hogy ma anyuéknál aludtam.ezt nem előzte meg veszekedés,vita.elég volt,h T.egész nap nem szólt hozzám.voltam Huginál is,beszélgettünk jó sokat,igazán jól esett.majd anyunak is mondtam pár dolgot,persze ő totál kétségbe van esve.rosszul aludtam,sokszor felébredtem,0:12kor is.eszembe is jutott,hogy írok egy smst T.nek,de aztán elvetettem az ötletet,elvégre nem nekem kell észhez térni,nyafogni a másik után.azt már csináltam eleget.nem használt.most magamtól ébredtem fel,és láttam,hogy 0:14kor jött egy smsem "hiányzol".majd meglátjuk hogy alakul.én tudom mit akarok,és hogyan.és azt is,hogy nagyon szeretem.ha nem így lenne,nem harcolnék érte...

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr785227701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blis · http://blisblog.blogspot.com/ 2012.02.03. 08:53:06

Biztosan melós a helyzet, de drukkolok. Látod... ne siess úgy azzal a babával! Várd ki, míg tényleg optimális. Sok sikert!!!!!
süti beállítások módosítása