Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2011.08.21. 23:06 manta77

és vannak az

ilyen napok. amilyeneket csak álmodni lehet. talán az elmúlt hét legpihentetőbb napja volt. ölelésekkel, meg miegymás. gyermek anyás hétvégén van, mi meg pihenjük a pénteki bulit (meg a csütörtöki fapakolást, kb. 60 mázsa volt).

az allergiám köszönöm jól van.

és pénteken nem rúgtam be, de sikerült az utolsó korty alkohol elfogyasztása után 7 azaz HÉT órával hánynom, aminek valószínűleg semmi köze nem volt a pálinkához, és terhes sem vagyok. pont ellenkezőleg. nagyon jó érzés volt. főleg, hogy grilleztünk előtte.

és még a péntekről annyit, hogy sírtam is sokat, de nem azért mert megbántottak, hanem mert rájöttem, hogy valaki, akivel mostanában ugyan zűrjeim voltak, de mégis csak közel áll a szívemhez, szóval az a valaki nagyon nagyon boldogtalan. és ez annyira fájt, mert én úgy fogadtam el az életét, ahogy van, mert azt hittem minden rendben. és amikor belenéztem a szemébe, akkor tudtam, hogy ez nem így van, és majdnem megszakadt a szívem. és mindent megbocsátottam neki.

ezt meg kipróbáltam, és sajnos nem lett olyan jó, mint vártam. 60%... igen gyenge...

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr955227598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://case-ezvanskacok.blogspot.com/ 2011.08.22. 16:02:03

Az a mondat a pálinkával...kissé kétértelmű. MI is volt jó érzés? :D (Nekem 70%, de én sem vagyok túl boldog, szerencsére az elrontott szavakat nem használom túl gyakran)
süti beállítások módosítása