Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2009.06.23. 10:19 manta77

Blogot írok míg fürdik...

No:) rendbe raktam a tárolót és Zsolti nem ébredett fel rá, vagy legalábbis nem küldött smst, ahogy szokott, hogy csöndesebben... megyünk a piacra meggyet venni, mert szeretnék egy kis dzsemet főzni belőle, úgy belejöttem a befőzésbe:) tegnap összevesztünk de aztán végülis egész jó lett az este, voltunk a M.C.-ban, beszélgettünk a tulajjal meg a bnőjével mindenféle leszbikus bulikról, szóval jó volt:) már készülődünk a VOLTra, bár az eső zuhogni fog ahogy elnéztem az időjárás jelentésben, de legalább hideg nem lesz, mert 30 fokot ír:) a gumicsimmámat majd jól elviszem és ott fogok benne tombolni a TCSn:) elővettem a táskáinkat, és Eszti meg felajánlott egy hálózsákot meg egy polifomot kölcsönbe:) olyan édes volt tőle:)

egy hét múlva ilyenkor ülök a melóhelyen, és ott lesz már a 100l es zsákom jól telipakolva, meg még a sátorkám is, és nagyon nagyon jól leszeeeeek:)

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr211202798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

transzteszter 2009.06.23. 22:30:28

Holnap (szerda) este megüzenem-megmondom, hogy fel tudom-e vinni csütörtökön vagy pénteken a cuccost. Részben Dantól függ. Ha nem viszem, akkor küldöm. Mindenképp ott lesz időben nálatok. Megígérem. puszi
süti beállítások módosítása