Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2009.04.02. 20:35 manta77

Kedves hirdetők, kedves barátaim...

Kedves hirdetők, így néz ki egy korrekt elutasító válaszlevél, és nem úgy, hogy nem írtok semmit...

"Kedves Pályázó!

Jelentkezését a Magyar Telekom Nyrt. T-Home Back Office által meghirdetett ügyfélszolgálati munkatárs munkakörre ezúton is köszönjük.
Sajnálom, de a pályázói kör szűkítésekor a választás nem Önre esett.
Kérem, hogy ez a sikertelenség ne szegje kedvét, ha cégünk valóban érdekli, s ha legközelebb találkozik olyan hirdetéssel, mely képzettségének és szaktudásának megfelel, kérem, jelentkezzen újra.
További munkájához sok sikert kívánunk!

2009.04.02. 12:59:45.

S. K.
menedzsment támogató munkatárs"

Kedves barátaim...

Holnap lesz a nagy nap, melynek során iszonyú érzelmekkel leszek teli, félelemmel a jövőmtől, így negyedszázadosan para az egész. pillanatok jutnak a boldogságból, hosszú fájdalmas györtődések. holnap blogolok... (vagy nem:)) de szeretnék leírni egy pár dolgot.

ma kaptam egy sacher tortát. még sosem kaptam egy egész tortát egyedül... ajvé a kalóriáknak...:D

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr631042537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

transzteszter 2009.04.02. 20:57:38

Mán előre szólok, h hepibörzdéj, de csak azé, h dan meg ne előzzön, de a napján majd mégis úgyis meg fog engem előzni, mer' mindenben ő a jobb, de tortát is irtó finomat tud sütni meg ha vállalja, akkor elküldöm vele az ajándékunkat, ami dupla lesz: egyrészt mert ő+én együtt, duplán adjuk; másrészt mert még a névnapi cuccosod is itt van, Kedves!
De akkor így negyedszázados fennállásod alkalmából iszunk is az egészségedre, valamint elvárja a világ tégedet kedvelő háromnegyed része, hogy írjad má' le légyszilégyszi, h mi van veled s hogyan is vagyol így 25 környékibe telibe!
csókok...osszad be! XD
süti beállítások módosítása