Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.06.30. 09:25 manta77

tegnap végeztünk a kert hátsó felével is, most már nagyon jól néz ki. Misitől kaptunk egy benzines fűnyírót, a fiúk egészen el voltak olvadva tőle, T. még benzint is szerzett, mert nem bírta volna, ha nem próbálhatja ki:)

ma hajnalban felkeltem 4:30kor, és égető vágyam volt, hogy ki menjek gazolni a kiskertbe.

ez össze is jött, egy óra alatt jól megfájdult a derekam, a talicska úgy tele lett, hogy alig tudta hátravinni, és pluszban az egész kertben szinte nem is látszik, hogy bent jártam:)) de azért megpucoltam a kardvirágok környékét meg kiszabadítottam az orgonámat, ami mióta elültettem egy centit sem nőtt, igaz nem is pusztul ki. lehet, hogy műnövény???

már nincs egy hónap a nyaralásig. nagyon várom, kíváncsi leszek MB eljön-e. azt mondta, nem akar, mert "úgysem lesz olyan mint régen volt"... persze hogy nem lesz.

sőt.

de miért ne lehetne másmilyen?

hajnalban mikor feküdtem az ágyban, és olyan kellemes hűvös volt, az jutott eszembe, hogy most milyen jó lenne Sopronban egy sátorban... aztán majd 10kor felébredni, hogy a sátor katlanná változott.

pár perc múlva meg csak Katicára tudtam gondolni, hogy neki biztos nem tenne jót a hangos zene meg a földön fekvés. ilyen az anyásodás szerintem.

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr115227829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://case-ezvanskacok.blogspot.hu/ 2012.06.30. 11:34:53

Ej, ej... És a reggel fél ötös kelés & kertbengazolás az mi? :D Katica szerintem nem érzi bent a meleget, a zene meg jót is tesz neki. Feltéve, ha olyat hallgatsz.
süti beállítások módosítása