Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.05.10. 07:17 manta77

forró kávé (ez nem a történet címe, de valahogy meg kell említenem)

tegnap ücsörögtünk a lőrinci SZTK előtt a padon, ahogy azt már írtam, bizonyos alkoholok vásárlása céljából. (mi másból is lennénk ott?) majd kiderült, hogy nem is ahhoz az SZTK-hoz kellett volna menni, de a dolog szépsége, ha te nem mész jó SZTK-hoz, az SZTK jön hozzád. amíg a jövetelére várakoztunk, T. cigire gyújtott, jó idő volt, beszélgettünk. kijött két néni az ajtón (persze jóval az 5 méteren túl ültünk!), az egyik egy nagyon nagyon öreg néni, a másik meg vigyorgós, olyan kevésbé öreg néni:)

egymásba voltak karolva, majd mikor odaértek, behúztuk a lábunkat, hogy elférjenek. megjegyezte az idősebb (tulképp a másik nem is beszélt:), hogy ne féljünk, nem lép rá a lábunkra. T. mondta, hogy csak nem akarta, hogy elessenek benne.

megálltak, pár másodpercig T.-t vizslatta, majd megjegyezte: - Maga is itt szennyezi a levegőt...

majd lassú mozdulattal a szájához emelte a cigijét:DD

később elmesélt két viccet, mielőtt indulásra fogták volna a dolgot, még hozzáfűzte, (ezt már nekem) hogy: -Nem én kezdtem ki vele, ő kezdett ki velem!

majd T.-nek: - Mondhatom, nagyon furcsa ízlése van! kérjen bocsánatot a hölgytől, hogy itt az orra előtt kikezdett velem!

T. csak vigyorgott.

Majd tovább csoszogtak, én meg jó egészséget kívántam.

A néni visszafordult, és mondta, hogy ő már 89 éves. Majd tovább szívta a cigit.

Szóval akkor hogy is magyarázzam T.-nek, hogy hamar bele fog halni??? :-)

nagyon aranyos néni volt.

kívánok neki még hosszú hosszú éveket jó egészséggel, és ilyen mentalitással!

(és a kíváncsi népeknek elárulom, hogy a fent nevezett alkohol egy kb. fél óra múlva megérkezett, majd a szállító parkolt a "megállni és várakozni tilos" tábla alatt, két másodperc múlva befordult egy rendőr az utcába, majd azonnal tovább is állt, fellélegeztünk, két perc után pedig a másik utcából jöttek ki, és közvetlen mellettünk hajtottak el, de nem álltak meg. még szerencse, különben félő, hogy fel kellett volna ajánlanom az egyik üveg házipálinkát Érdi vizet, amiből T. szerint kicsit túlvásároltam magam az esküvőre, de szerintem meg semmiből nem vásároltam túl, főleg alkoholból nem)

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr875227777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://case-ezvanskacok.blogspot.com/ 2012.05.10. 08:34:20

Valójában esküvőre nem lehet "túlvásárolni", sőt... Főleg Érdi vizet nem, de hasonló a helyzet a különféle gabonákból főzött..hm...üdítőkkel is. :) Szerintem (úgyis, mint "szakértő)
süti beállítások módosítása