Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.05.02. 07:52 manta77

igazából tegnap majdnem azt csináltam egész nap mint Centi kutyám. heverésztem a teraszon, időnként ittam, majd pisiltem, és néha pozíciót váltottam. (csak mert kérdezték: NEM mindet a teraszon, mint ahogy a kutya sem:)))

azon tűnődök így reggel, hogy hallgatom az új TCSt, hogy vajon a gyerek örül-e odabent ennek. meg amúgy is. vajon milyen zenéket fog hallgatni? mert ha megasztár őrült lesz, valószínűleg kitagadom a családi örökségből, és nem főzök neki ebédet. ez vonatkozik Justin Bieberre is, és a techno zenére.

szabad gyerek lesz, nem fogom korlátozni semmiben. de amíg ingyenesek a fesztiválok neki, addig viszem az tuti:)

esetleg nem.

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr545227767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blis · http://blisblog.blogspot.com/ 2012.05.02. 10:17:01

Szerintem nem az a lényeg, hogy milyen zenét hallgatsz, milyen szöveggel, a baba csak magát az érzést "fogja". Érezd magad jól, ketten lesztek tőle boldogok. :)

Case · http://case-ezvanskacok.blogspot.com/ 2012.05.02. 10:24:47

:) gondolod, hogy mire kiszabadul, és zenét tud választani, addigra emlékezni fog bárki is Bieberre vagy a Megasztárra? :)
süti beállítások módosítása