Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.04.25. 08:54 manta77

furcsa napok

nem tudom megmagyarázni, olyan furcsa napjaim vannak. igazából sem jó, sem rossz. tegnap este sírtam is. megmagyarázhatatlan. persze foghatom a mormonokra, de nem akarom. 3 hét múlva itt az esküvő. kimondani is furcsa, belegondolni is furcsa.

várom nagyon. nem mintha számítana az a hülye papír. vagy a szép ruhák meg a mosolyok.

tegnap gyakoroltam az aláírást, mondta az anyakönyvvezető, hogy gyakoroljam az asszony aláírásomat, mert úgy kell majd ott aláírnom. de az nem az én nevem volt. csak egy név amit leírtam. minél többször, annál inkább az volt az érzésem, hogy az a lány aki 28 évig voltam, megszűnik létezni, mert már nem úgy írok alá mint eddig. azon agyalok, ha megtartottam volna a nevem, akkor is így éreznék...???

(apró meglepetés, amivel még nem tudok mit kezdeni: reggelre jött meg az email, hogy a munkahelyem utalt ebben a hónapban is a SZÉP kártyámra, holott azt mondták, a betegállományra nem fog járni... most szóljak? vajon levonhatják utólag a táppénzemből??? ugye nem???!!!:-)))

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr905227762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eve 2012.04.25. 09:02:41

A papír tényleg nem számít, de a mosolyok és a szép ruhák igen. Kb. ebben a sorrendben

zsiroka · http://www.minyonpapir.freeblog.hu 2012.04.25. 10:21:27

:-) Igen tudom... már jobb is a a kedvem mint az előbb... csak olyan mélabús voltam. de tuti a mormonok miatt..:)))
süti beállítások módosítása