Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2010.10.27. 10:04 manta77

Ízek, imák, szerelmek

Hogy is van ez most? már megint megnézek egy filmet, ami nagy hatással van rám? csak egyszerűen arról van szó, hogy megint látom, hogy mit kell tennem. ez olyan film, mint a Terézanyu. csak jobb. Julia Roberts elmegy, és rájön, hogy élni jó, persze akkora hepienddel, mint a ház, de nem is ez a lényeg. a lényeg az útkeresés, és a rátalálás.

Szörnyen ivós estém volt tegnapelőtt, és ennek semmi köze az útkereséshez. Csak beszélgettünk egy nagyot, és megtudtunk egyet, s mást egymásról.:)))

 

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr702402390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eveincifinci 2010.10.31. 16:14:22

hát... (tudom így nem kezd kultúrlény mondatot, nekem ezért lehet) a filmek néha olyanok, mint valamiféle pszichiáter: ő sem old meg semmit, csak rávezet a probléma lényegére, hogy magadba nézz és rádöbbenj, mit is kéne tenned, mit kéne változtatnod.
Ráadásul sokkal szórakoztatóbb (és olcsóbb!) módon. Hajrá! <3
süti beállítások módosítása