Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2008.05.24. 21:21 manta77

New life

Nos itt vagyok, az új szobámban, ezerszer rendeztük át, de végül kellően barátságos és kedves lett:-) azt hiszem már csak Sz. hiányzik belőle...:-(
Na mindegy, igyekszem észrevenni, hogy új szelek fújdogálnak, nem szabad önsajnálattal emészteni magam. Sz. ma megint kellően bunkó volt, persze azért még felhívom elalvás előtt. Nem is fájt annyira, hogy üresen láttam a lakást, de tudom, hogy nagyon nehéz lesz megszokni az itteni életet.
Zsolti, a lakótársam végtelenül kedves, és közvetlen fiú, mindenben segített, kedvelem őt.
Most elment aludni, lassan azt hiszem lezuhanyzok (de fura lesz egy ismeretlen fürdőszobában) és utána megyek is aludni.

Micsoda fájdalmas idézeteket találok napok óta!

"S ahogy a kedvenc bögrét ragasztaná meg az ember, úgy illesztgettük egymáshoz a halott szerelem darabkáit...Persze az elsõ koccanásnál széthullott az egész."

Szólj hozzá!

Címkék: élet új


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr72485845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása