Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2013.03.03. 06:26 manta77

szombat kissé vasárnapi módon

a tegnapi nap egyszerűen TÖKÉLETES volt. elmondhatatlan pillanatok ezek szerintem az életben, minden úgy alakult, hogy mindenki jól érezte magát. amúgy semmi extra, csak egy átlagos hétvége. egyébként egész nap vasárnap hangulatom volt, megzavart, hogy T. itthon volt a hét nagy részében. felkeltünk, reggeli, kicsit lazulás, főzés, meg kertben tevékenykedés, isteni napsütéssel... mmm... kijelöltük a kecskeól helyét, és kicsit megtisztítottuk az ott álldogáló fogalmunk sincs milyen fát. tervezgettük hogy lesznek a kertben a dolgok. fát metszettük igazi laikusként, de mókás volt:)

aztán megebédeltünk és kimentünk a közeli rétre sárkányt eregetni. vagyis én meg L. csak néztük, a fiúk meg időnként szaladgáltak:) nagyon szép volt az a sárkány, amelyiknek hosszú kék farka volt. L. aludt odafele úton, és ott is aludt még egy kicsit, vicces volt, mikor Tibor elhúzta felette a sárkányt, a sárkány farka vége, pont beért a babakocsiba, és megcirógatta L. arcát. persze erre fel is ébredt rögtön:)

hazafele már jól elfáradtunk, L. szintén aludt. kerítéseket nézegettünk, mert idén ugye szeretném azt is ha kész lenne, úgyhogy nézegettük a "mintákat", majd itthon méreteket vettünk, meg átbeszéltük az egészet. aztán L. már kicsit hisztis volt, mert későre járt, de be kellett fejeznem apu párnáit, mert ma visszük őket. elég büszke vagyok magamra, végül is a betűket kézzel varrtam fel, de a párnahuzat nem volt nagy ördöngösség, és roppant elégedett vagyok a végeredménnyel:)

T. megfürdette L.-t, aztán pillanatok alatt álomba szenderült. olyan édes volt. itt volt még a Miska is, jót beszélgettünk. aztá fürcsi meg ágybabújás:DDD

szóval isteni napom volt. nem tudok olyat mondani, ami hiányzott volna belőle.

ritka:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr585227909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása