Cukorróka blogja

"Aki harcol, veszíthet. Aki nem harcol, már vesztett is."

Utolsó kommentek

2012.01.11. 19:33 manta77

mumusnak lenni

az ifjonc (a hétfői figyelmeztetés a keddi türelmi idő ellenére) trehány leckeírással és igen csak hiányosnak (és bizonyos szempontból többletesnek) mondható "táska-bepakolással" várt ma minket. Miután sokáig sóhajtozott és nyegle volt, ezért szép szelíden foganasítottam a büntetést, számítógép megvonás EGY DÉLUTÁNRA... azóta a szobájában ül. később közölte, hogy úgysem számít, mert ez egy "kékhalálos" gép (windows felhasználók előnyben). Mire mondtam neki, hogy ha nem kell, akkor lehozom a szobájából. Mondta, hogy jó, hozzam csak. A lehető legelegánsabban fellibegtem, miközben elemeire bontottam a számítógépet. és halkan elmagyaráztam, hogy az apja meg én igen sokat dolgoztunk azért, hogy ilyen ajándékot vegyünk neki karácsonyra... :-(

elhívtam a holnapi zumbára... mire ő megvető hangon: - VELED??? SEHOVA...

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://tejut.blog.hu/api/trackback/id/tr805227690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Case · http://case-ezvanskacok.blogspot.com/ 2012.01.12. 16:35:13

Á, fel se vedd, az enyémek is eljátszották mindennel hasonló helyzetben, hogy "úgysem kell" meg hasonló. Majd emúlik! Z (Ó és nem szeretek csütörtököt mondani :D "Milyen nap van ma?" Jeeee)
süti beállítások módosítása